Verpakkingen

Een mooie verpakking leidt tot betere verkoop van uw product. Een stevige verpakking zorgt ervoor dat uw product beschermd is voor transport en verzending.
Op het gebied van verpakkingen heeft Europresspartners inmiddels een mooi portfolio opgebouwd. Vanaf ontwerp tot aanleveren verzorgen wij uw gepersonaliseerde verpakking. Uw logo, huisstijl en beeldmerk kunnen tegenwoordig vrijwel overal op worden afgebeeld. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, maar ook over de voordelen van gifvrije inkten bij bijvoorbeeld verpakkingen van voedingswaren.

 

Persoonlijke begeleiding

Europresspartners is gespecialiseerd in hoogwaardige vormgeving van drukwerk en verpakkingen. Wij hebben de technische hulpmiddelen en ervaring om tot een hoogwaardig eindresultaat te komen. Wij houden van een persoonlijke aanpak bij elke opdracht. Het is belangrijk een verpakking te ontwikkelen en drukken die aansluit bij uw bedrijf of merk. U wilt dat de verpakking herkenbaar is en dat het de consument aanspreekt. Onze vormgevers kunnen u daar altijd bij helpen. Ook beschikken wij al over een breed aanbod standaard ontwerpen.

 

Bedrukte doosjes op maat

Gebruikt u nog standaard onbedrukte doosjes vanwege de kosten? Dat hoeft niet meer. Wij leveren bedrukte doosje op maat, bedrukt met uw eigen logo of ontwerp. Bedrukte doosjes op maat, dat is al mogelijk bij hele kleine aantallen. Of het nu gaat om een klein eenvoudig langs de naad verlijmd doosje, een representatieve brievenbusdoos voor een mailing of om een luxe doos voorzien van foliedruk, laminaat of UV lak, het is allemaal mogelijk.

 

Opvallende golfkarton verpakkingen

Wilt u uw golfkarton dozen personaliseren en/of voorzien van een opvallend, onderscheidend ontwerp? Europresspartners regelt dit graag voor u! U kunt zelf een ontwerp aanleveren of wij maken een nieuw ontwerp voor u. Wij kennen de juiste leveranciers voor uw verpakkingen.

 

Soorten verpakkingen

Bedrukte verpakkingenEuropressPartners kan u iedere soort verpakkingen leveren die u wenst. Enkele voorbeelden:

 

Netwerk verpakking drukkerijen

In ons uitgebreide netwerk bevinden zich uitstekend geoutilleerde verpakkingsdrukkerijen.

Voor elke verpakking is een passende oplossing te leveren. Wij adviseren u graag!