Over ons

Europresspartners is een allround intermediair in drukwerk; een gedreven organisatie, dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Wij bieden een breed pakket drukwerk aan met hoge kwaliteit en tegen bijzonder concurrerende prijzen. Onze hechte relaties met nationale en internationale partners maakt het mogelijk om de best technische oplossingen te kunnen bieden tegen optimale productiekosten. Een strakke controle op de planning en kwaliteit van het drukproces, de nabewerking en de logistiek garandeert een constante kwaliteit en een betrouwbare levering.Door onze jarenlange ervaring hebben we de noodzakelijke kennis van moderne drukwerktechnieken en een ruim begrip van de Europese grafische markt. We streven er voortdurend na om onze kennis en deskundigheid te verbeteren zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

 

Onze dienstverlening

 

After Sales

Wij vinden after sales net zo belangrijk of wellicht zelf belangrijker dan sales. Vandaar dat wij werken met een vast team, één aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Wij houden de communicatie helder en concreet. Meer weten over onze after sales?

 

Kennis maken?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. In een kennismakingsgesprek leggen wij graag onze werkwijze aan u uit. Tevens vertellen wij graag welke voordelen wij voor u kunnen bieden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
Aan onze dienstverlening zijn leveringsvoorwaarden verbonden. Deze zijn uiteraard voor eenieder vrij inzichtelijk.