Grafisch intermediair

Wat doet een intermediair?

Doorgaans is een intermediair een tussenpersoon van financiële diensten. Wat men vaak niet weet is dat er ook intermediairs zijn binnen de grafische industrie. Een tussenpersoon voor al uw grafische wensen zoals drukwerk, verpakkingen of mailings.

 

Maak gebruik van grafische expertise

Europresspartners is een grafisch intermediair met ruim 12 jaar ervaring. In de loop der tijd is de expertise van grafische producten alleen maar groter geworden. Groot voordeel is dat Europresspartners onafhankelijk advies geeft over uw grafische vraagstukken. Zo kiest u echt wat ú wilt hebben. Denk maar eens aan de honderden papiersoorten, diverse afwerkingen, de prijsverschillen tussen grote en kleine oplages.

 

Kies voor één contactpersoon voor al uw drukwerk

Eén contactpersoon, dat is handig! Of u nu een lokale krant met een oplage van 80.000 wilt hebben of toch een persoonlijke direct mailing met een oplage van 500 stuks. Normaliter kunt u dan zelf gaan zoeken naar de beste prijs. U komt dan meestal uit bij veel verschillende adressen met ieder zijn/haar eigen voorwaarden. Europresspartners heeft als grafisch intermediair een internationaal netwerk van drukkerijen. Wij zijn daadwerkelijk úw partner!

 

Besparing van tijd is ook kostenbesparing

Extra voordeel om te kiezen voor Europresspartners als grafische partner is simpelweg de tijdsbesparing. U belt of mailt ons en wij komen bij u met de scherpste prijs die wij kunnen vinden. Dat is toch veel makkelijker dan zelf tientallen grafische bedrijven te bellen.
 

Meer informatie