Krantendruk

Het drukken van een eigen krant is voor vele klanten een lang gekoesterde wens. De autoriteit die een krant uitstraalt zorgt voor een opvallende promotie.

Kranten drukken en verspreiden

Een makelaarskrant, bedrijfskrant, weekkrant of een krant voor een speciale dag? Europresspartners helpt je graag verder met het maken van een krant die past bij je bedrijf, winkel of aansluit bij een speciale dag. Geef je idee aan ons door en wij maken een leuke opzet op papier, hoe je de krant goed kan inzetten, en geven je daarbij ook advies over het formaat, papierkeuze en de omvang van de krant. Kranten hebben altijd een hoge attentiewaarde. Ze blijven letterlijk ‘onder tafel’ liggen en iedereen leest ze even door. Daarnaast is een krant ten opzichte van een folder veel goedkoper om te produceren.

 

Wat is krantendruk?

Krantendruk is een offset rotatiedruktechniek waarbij voornamelijk ongestreken houthoudend papier wordt bedrukt. Door de complexiteit van deze drukpersen kunnen een groot aantal pagina’s verwerkt worden tot een complete krant.

 

Mogelijkheden krantendruk

Krantendruk biedt vele mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit diverse formaten en verschillende papiersoorten. Voor iedere oplage behoort de krant tot de mogelijkheden, van zwart-wit, met steunkleur tot full colour.

 

Voorbeelden krantendruk

 

Laat u nu verbazen over de scherpe tarieven die wij kunnen bieden voor uw eigen krant.

Meer informatie