Drukwerk

Europresspartners is al vele jaren intermediair van grafische projecten.
In de loop der jaren zijn wij een betrouwbare partner geworden van vele opdrachtgevers en begeleiden wij al het drukwerk. Wij begeleiden de projecten vanaf de ontwerpfase tot en met verspreiding. Voor ons telt bovenal de kwaliteit in combinatie met een uiterst scherpe prijs. Onze kennis omvat alle soorten en mogelijkheden van drukwerk.

Soorten drukwerk

 

Drukwerk offerte

Vooraf ontvangt u altijd een offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Ook deadlines en levertijden worden vastgelegd. Zo komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan. Helderheid, ook dat noemen wij kwaliteit. Europresspartners werkt met een eigen netwerk. Hierin vindt u naast vele gespecialiseerde drukkerijen o.a. ook creatieve reclamebureaus en veelzijdige verspreiders. Wij begeleiden en controleren het gehele productieproces.

  • Plano vellen offset
  • Rotatie offset
  • Krantendruk
  • XL Printing
Drukwerk

 


Plano vellen offset

Bij Europresspartners zoeken we altijd naar de meest efficiënte methode van drukken. Voor de kleinere oplage is de plano vellen offset vaak de juiste keuze. Door gebruik te maken van de meest vernieuwende technieken en persen is de kwaliteit altijd gewaarborgd en zijn de drukkosten minimaal. Veelal kan er op de drukvellen gecombineerd worden gedrukt, waardoor dit prijstechnisch een interessante oplossing biedt.

Het drukwerk kan met diverse technieken worden afgewerkt; van glansvernis tot hoogglans laminaat. Maar ook met spotvernis of een accent van een preeg. Wij adviseren u graag.


Rotatie offset

Bij grotere oplages is de keuze voor rotatie offset vaak de juiste. Het omslagpunt voor deze keuze kunnen wij precies berekenen en wij kunnen u hierover vrijblijvend adviseren. Ook is het mogelijk om logo’s, adressen en aanbiedingen tijdens het drukken te wisselen, zodat u per winkel of vestiging een unieke uitgave krijgt.

In onze vaste relaties werken wij met enkele zeer gerenommeerde drukkerijen samen, waardoor wij altijd de juiste prijs en kwaliteit kunnen bieden en -minstens zo belangrijk- de gewenste levertijd kunnen vastleggen.

Na het drukken verzorgen wij graag de verspreiding van uw drukwerk. De distributie naar de diverse verspreidorganisaties in het land kunt u aan ons overlaten. De kosten, verspreiding en levertijd worden door ons op de voet gevolgd.


Krantendruk

Ook voor het drukken van kranten en krantachtige producten bent u bij Europresspartners aan het juiste adres. U heeft de keuze uit meerdere formaten:

  • Weekend
  • Dagblad
  • Berliner

 

Het drukken van een eigen krant is voor vele klanten een lang gekoesterde wens. De autoriteit die een krant uitstraalt zorgt voor een opvallende promotie. De kosten zullen u positief verbazen en ook het uiteindelijk effect ervan. Wij adviseren u graag over de vele toepassingen en soorten. Voor iedere oplage behoort de krant tot de mogelijkheden, van zwart-wit, met steunkleur tot full colour.


XL Printing

Hoe groter hoe gekker! Zeker in de promotie en marketing is opvallen belangrijk. Met de moderne technieken en printers is het mogelijk de meest ongelofelijke prints te maken en te monteren. De kosten zijn de laatste jaren enorm teruggelopen en ook de gebruikte technieken zijn bijzonder verfijnt.

Indien gewenst verzorgen wij het ontwerp, het printen en het monteren. Hiervoor werken wij samen met goed geoutilleerde bedrijven die door heel het land kunnen leveren.